triggerpunktsoperation

Alla inlägg under juli 2010

Av Lisa - 7 juli 2010 14:09

Nu har jag inte tagit värktabletter på drygt ett dygn. Har inte varit svullen heller och mår väldigt bra. Trött är jag fortfarande men det lär jag väl vara ett tag. Är så glad att jag har gjort den här operationen. Även fast jag kommer att få tänka på vad jag gör resten av livet kanske jag slipper äta värktabletter varje dag. Bara det är värt hur mycket som helst. Hoppas att det håller i sig.


  


Elvis ochjag var på prommenad förut i värmen. Han är så duktig och går lös bredvid mg hela tiden.

Av Lisa - 6 juli 2010 23:56

  


En mycket trött Early som nog tycker att det är bättre matte håller sig så långt bort som möjligt, för det är bara jobbigt när hon kräver att han ska röra på sig.Helst vill han nog inte göra nånting just nu. Perfekt för mig just nu iallafall. P-O är jätteduktig nu. Han är en riktig hästkarl nu. Borstar, sadlar och grejar. Jag är mest orolig för hans tår då han envisas med att ha sandaler i närheten av Earlys fötter. Han vet inte hur det känns att få 400kg häst som inte tänker kliva därifrån på sina fötter!

Av Lisa - 6 juli 2010 11:41

Jag mår fortfarande bra. Har inget gammalt ont kvar. Är inte lika lättirriterad längre heller. Blir väl så då jag inte har ont hela tiden. Tröttheten är dock inte borta, men det kunde ta tid så det är väl bara att stå ut. Jag har börjat läsa böcker igen utan att behöva läsa om flera sidor för att jag glömt bort vad det handlade om. Koncentrationen blir väl också bättre när inte värken stör hela tiden.


Idag har P-O lovat att han ska hjälpa mig så jag får prova rida. Jag måste ha hjälp med det då jag inte får lyfta eller anstränga armarna. Rida var bra iallafall. Fick lova att han ska få leda mig runt och jag ska bara sitta och åka. Får väl se hur det går! Orkar nog inte så mycket mer ändå så det är väl bara att acceptera.


Barnen är inte hemma idag. Oskar for till Dyket med sina kompisar, Emil for till Berga med sin kompis och Linnea for till sin kompis. Med andra ord så är det väldigt lugnt och tyst hemma. Blir en slappardag idag. Vad ovanligt!!! 

Av Lisa - 4 juli 2010 13:54

Vilar och vilar. Det är allt jag gör för tillfället. Är uppe en liten stund men blir väldigt fort trött. På kvällarna spänner det i opsåren men blir bättre om man kyler. Sväller fortfarande men inte lika mycket som förut.


I natt vaknade jag av att jag låg på sidan. Ingen höjdare precis. Gjorde snoront och det känns fortfarande. Det blir väl ett annat tryck än om man ligger på rygg. Ska sova på rygg inatt hade jag tänkt.


Till veckan skjutsar vi iväg Early. Han ska få åka på semester till Gabbi. Blir skönt att vara hästfri ett tag. Då kan man koppla av på ett annat sätt. Även fast han går på bete så vill jag dit och kolla till honom.

Av Lisa - 1 juli 2010 13:10

Idag har jag kört bil. Andra gången sedan operationen. Gick bra men var jobbigt. Det är lättare att köra automat än manuell. Behöver inte anstränga armarna så mycket då. Körde ända in till arbetsförmedlingen eftersom jag är arbetslös nu. Är fortfarande sjukskriven men måste ändå vara anmäld där. Lite knäppt eftersom jag inte kan ta ett arbete. Då är jag ju inte arbetslös utan sjukskriven!


Idag är det två veckor sedan operationen. Jag har fortfarande inte något gammalt ont. Är dock väldigt trött och orkar ingenting. Allt är jättejobbigt. Nätterna är lite jobbiga fortfarande då det gör ont när jag ligger ner. Ibland vaknar jag av att det gör så himla ont. Kan bara ligga på rygg annars gör det ännu ondare.


Nu ska jag återgå till min vanligaste syssla för tillfället. VILA!!! Tråkigt men nödvändigt. Bättre att råka somna nu än sju ikväll!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards